Vnesi iskalni niz
 

PROJEKTI

www.umetnost.si
VEČ
www.limbus4.si
VEČ
www.lux-a.com
VEČ
www.trivile.si
VEČ
1nadan

Sodelujemo s podjetjem MEDIA LAB d. o. o. na področju grafičnega oblikovanja za portal 1nadan.si.

VEČ
PRO-VISUS

Sodelujemo s podjetjem PRO-VISUS, inženiring in projektiranje Santini Skutnik s.p. na področju arhitekture in grafičnega oblikovanja.

VEČ
SOLITUS plus

Sodelujemo s podjetjem SOLITUS PLUS, Matjaž Lenhart s.p., na področju spletnih storitev in grafičnega oblikovanja.

VEČ
PARKOVNA UREDITEV SPREHAJALNE POTI OB PEKRSKEM POTOKU

Projekt podaja idejno zasnovo parka ob Pekrskem potoku z namenom preureditve zelene površine v kvaliteten prostor, namenjen zdravemu preživljanju prostega časa. Idejna zasnova vsebuje oblikovanje vodotoka, elementov parkovne ureditve, večnamenskega objekta, piknik prostora, otroškega igrišča, fitnesa na prostem in učne poti. Zasnovano območje ponuja možnost sprostitve, druženja, gibanja, rekreacije, učenja in igre. Park ob potočku bi bistveno vplival na kvaliteto življenja krajanov.

VEČ
KREATIVNO

Nekaj utrinkov grafičnega oblikovanja.

VEČ
URBANI INTERIER ČAJNICE: OD IDEJNE ZASNOVE DO 3D VIZUALIZACIJE

Čajnica predstavlja prostor, ki sproža občutke umirjenosti, zadovoljstva, ugodja, udobja in spoštovanja, je prostor, kjer si vzamemo čas zase. Projekt obravna problema urbanega interierja čajnice, ki smo ga umestili na vrh stolpnice. Ustvarili smo prostor, v katerem lahko občutimo povezanost mesta z naravo. To smo dosegli tako, da smo v prostor vnesli dovolj naravne svetlobe in narave v obliki notranjih in zunanjih vrtov, izbrali primerno notranjo opremo, temelj vsega pa je bil funkcionalen tloris. Tako smo ustvarili več ambientov in s tem različne možnosti doživljanja pitja čaja.

VEČ
n.ha

Izdelava in oblikovanje spletne strani ter oblikovanje logotipa za podjetje n.ha, Nataša Hauptman, s.p.

VEČ
MGA PLUS

Izdelava in oblikovanje spletne strani , oblikovanje logotipa in poslovne vizitke za podjetje MGA PLUS, Mateja Žnidarič s.p.

VEČ
ARCH VITALIS

Za podjetje ARCH VITALIS d.o.o. smo izdelali in oblikovali spletno stran, kataloge, izgled za projekte…

VEČ